Multe biciclete electrice de mica viteza nu pot depasi 20 mile/ ora doar cu puterea motorului. Tu poti sa pedalezi oricand mai repede de atat, iar o bicicleta electrica potrivita te va ajuta in acest sens.

Intat de toate, hai sa vedem cum functioneaza o bicicleta electrica. Acumulatorul e conectat la motor, iar motorul e pornit cu o cheie de contact. Partea interesanta este ca in functie de ce model alegi, unele biciclete pot fi asistate in momentul pedalarii sau altele pot avea propriul lor buton de acceleratie.
 
Asadar, ai la dispozitie doua variante in cazul unei biciclete electrice:

• Lasi bicicleta sa mearga numai cu motor electric, in acest caz nefiind nevoie sa pedalezi
• Pedalezi concomitent cu motorul electric pornit, in acest caz viteza e mai mare.

Studiile initiale au demonstrat ca o bicicleta electrica este mai rapida, in medie, decat o bicicleta obisnuita. O bicicleta electrica poate ajunge la o viteza de 28 mph, dar e asistata full de pedale cu ajutorul fortei umane.

Brandul de biciclete cube cuprinde multe modele de biciclete electrice care acopera toata gama de utilizare, de la biciclete de oras, pana la biciclete mountain-bike. 

In ultima perioada, modelele de biciclete electrice au castigat avantdevin din ce in ce mai populare iar cei de la brandul Cube au venit cu foarte multe modele.

Daca vorbim de biciclete scott, avem si aici o gama variata de modele electrice acoperind o gama larga de necesitati, pastrand calitatatea specifica brandului. 

Bicicletele electrice au ca principala sursa de putere motorul intern. Acesta, chiar daca are o limita de viteza, nu te opreste sa ai limite de viteza daca pedalezi sau iei o panta in coborare.

Principalul sau avantaj comparativ cu o bicicleta obisnuita este dat de puterea suplimentara pe care ti-l ofera motorul.

Sunt multi factori care impacteaza viteza cu care mergi pe bicicleta. Chiar si cu puterea unei biciclete electrice, depinde de tine cat de repede vrei sa te deplasezi.

Sa nu uitam totusi ca exista si limite legale de viteza, care difera in functie de reglementarile fiecarei tari sau regiuni.

De asemenea, mai sunt si alte variabile care intra in joc, cum ar fi kilogramele tale, puterea motorului bicicletei, terenul pe care pedalezi etc.
 
Prin urmare, intr-adevar, bicicleta electrica este mai rapida decat bicicleta obisnuita. Asa cum am mentionat si mai sus, sunt si alte variabile care influenteaza viteza cu care pedalezi.

Partea buna este ca prin intermediul unei biciclete electrice poti sa parcurgi distante mai mari cu mai putin efort, iar costurile sunt foarte mici.

6 thoughts on “Avantajale biciceltelor electrice fata de bicicletele obisnuite

  1. Un alt aspect remarcabil este abordarea subiectului din punctul de vedere al freelancerilor din domeniul traducerilor. Se discuta despre provocarile cu care se confrunta acestia, dar si despre avantajele de a lucra independent in acest sector. Este incurajator sa vedem ca exista solutii pentru a depasi obstacolele intampinate si pentru a reusi in aceasta industrie competitiva.

  2. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra industriei de traduceri si a evolutiei acesteia in era digitala. Este important sa constientizam impactul tehnologiei asupra modului in care comunicam si lucram cu texte in diferite limbi. Totodata, este util sa aflam cum putem folosi aceste instrumente pentru a imbunatati calitatea traducerilor noastre si eficientiza procesul de lucru.

  3. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca mi-a deschis noi perspective asupra subiectului abordat. Recomand cu caldura tuturor sa il citeasca pentru a se informa corect.

  4. Imi place cum articolul abordeaza diferite aspecte legate de subiectul discutat. Este o lectura placuta si educativa pentru oricine este interesat de acest domeniu.

  5. Informaiile prezentate sunt foarte relevante si bine documentate. Autorul pare sa aiba cunostinte solide despre subiect si isi exprima ideile intr-un mod clar si concis.

  6. Articolul de pe acest site este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul autorului de a aduce aceste informatii la dispozitia cititorilor.

Comments are closed.